Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 03:08

Αιωνία η μνήμη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας!!

Όπως ήδη έγινε γνωστό τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου εκοιμήθη εν Κυρίω ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο Λαρίσης και Τυρνάβου κυρός Ιγνάτιος! Ο Σεβασμιώτατος προδόθηκε από την καρδιά του κατά την διάρκεια της επεμβάσεως για μεταμόσχευση, στην οποία υποβλήθηκε. 

Η τοπική μας Εκκλησία πενθεί! Η Λάρισα πενθεί αφού έχασε τον πράο και ταπεινό, τον παραδοσιακό και κατά πάντα ιεροπρεπή Ποιμενάρχη της.

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούμε τον πατέρα μας, τον ανύστακτο πνευματικό φρουρό μας, τον εμπνευστή και αρωγό των πνευματικών μας αγώνων. 

Δεν θα Τον ξαναδούμε ανάμεσά μας να μας ευλογεί από την Ωραία Πύλη ή το Δεσποτικό της Παναγίας μας! Δεν θα ακούσουμε ξανά την γλυκειά και πραεία φωνή Του να μας νουθετεί και να μας εύχεται τα αγαθά της αιωνίου ζωής. 

Μας παρηγορεί το γεγονός ότι στο εξής θα ιερουργεί στο ουράνιο Θυσιαστήριο μαζί με τον πολιούχο μας Άγιο Αχίλλιο και τον Άγιο Βησσαρίωνα και θα προσφέρει δώρα και θυσίες υπέρ πάντων ημών, του ποιμνίου Του, που τόσο αγάπησε και για το οποίο πάσχιζε και αγωνιούσε ακόμα και μέχρι την πόρτα του χειρουργείου.  

 

Ἰγνατίου τοῦ Σεβασμιωτάτου καί θεοπροβλήτου Μητροπολίτου τῆς ἁγιωτάτης Μητροπόλεως Λαρίσης καί Τυρνάβου, ὑπερτίμου καί ἐξάρχου δευτέρας Θετταλίας, ἡμῶν δε Πατρός καί Ποιμενάρχου,

Αἰωνία ἡ μνήμη.

Θα μας βρείτε

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Χρυσοστόμου και Αγίου Βησσαριώνος, Λάρισα

 info@panagialarisis.gr

 2410532350

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος

©2018 Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής. All Rights Reserved. Powered By GlobalTech