Από την Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας μας, παρουσίασαν την Χριστουγεννιάτικη Εορτή ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής. 

Με όμορφα ποιήματα, θεατρικά δρώμενα και τραγούδια τα κατηχητόπουλα μετέφεραν σε όλους μας το πραγματικό  νόημα αλλά και τα ψυχωφελή μηνύματα  της μεγάλης αυτής Εορτής, προτρέποντας όλους να ψάξουμε βαθιά μέσα μας για τα πραγματικά Χριστούγεννα και να τα ζήσουμε ουσιαστικά και καρδιακά. 

Την Εορτή επιμελήθηκαν οι Ιερείς της Ενορίας μας, π. Άνθιμος και π.Στέφανος και οι δύο Κατηχήτριες κα. Αθηνά Γερμάνη και Ελένη Λιούπα. 

Λίγο πριν το τέλος, ο π. Άνθιμος απηύθυνε θερμούς λόγους ευχαριστίας προς τα παιδιά και τους γονείς, οι οποίοι τα εμπιστεύονται στην Αγία μας Εκκλησία, προέτρεψε όλους να συμμετάσχουν στην Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία και ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με την χάρη της Κυρίας Θεοτόκου. 

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ενώ στην έξοδο περίμενε όλους μια ευχάριστη έκπληξη: Νηστίσιμα γλυκά για όλους, τα οποία παρασκεύσαν και προσέφεραν ευλαβείς κυρίες της Ενορίας. 

Θα μας βρείτε

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Χρυσοστόμου και Αγίου Βησσαριώνος, Λάρισα

 panagialarisis@yahoo.gr

 2410532350

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 294 επισκέπτες και κανένα μέλος